O NAMA

Godine 1991, počeli smo sa radom kao zanatska radnja i nakon godinu dana (1992 godine) prerasli u u preduzeće Oliveti komerc, naziv pod kojim i dan danas radimo. Naša porodična firma je godinama nizala uspeh i postigli smo značajne rezultate.
Kao stub firme, izdvajamo prodaju i servis fiskalnog programa. Pored pomenutih fiskalnih uređaja, vršimo i prodaju dodatne opreme, kancelarijskog materijala i potrošne robe.
Prepustite se da vaše probleme rešava moderna tehnologija koju vam mi pružamo.
  • Pouzdani
  • Brzi
  • Odgovorni
  • Efikasni
  • Tačni
  • Stručni

NAŠA MISIJA

Kao stub firme, izdvajamo prodaju i servis fiskalnog programa. Pored pomenutih fiskalnih uređaja, vrštimo i prodaju dodatne opreme, kancelarijskog materijala i potrošne robe.

MASOVNO KORIŠČENJE
U današnjem konkurentnom društvu neophodno je pratiti “trendove”.
Sva preduzeća i uslužni objekti masovno koriste nove tehnologije radi poboljšanja poslovanja njih samih i poboljšanja usluge za klijente/kupce
UBRZANJE PROCESA RADA
Dolaskom nove tehnologije, sa lakoćom možemo poboljšati brzinu i način poslovanja. Uspomoć skenera, fiskalnih kasa i kompijutera možemo olakšati rad radnika i samog poslovanja.
POBOLJŠANJE RADA U TIMU
Ako radite u dinamičnom okruženju u  sklopu tima ili zasebno, u uslužnom objektu; nova tehnologija kao što su skeneri i kompijuteri znatno ubrzavaju rad i lakoću rada na radnom mestu.
oliveti-komerc-cacak-video-baner
_

Fiskalne kase i kancelarijski materijal

Oliveti Komerc Čačak

Firma Oliveti komerc već preko dvadeset godina uspešno posluje na domaćem tržištu tržištu. Bavi se prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa i biro opreme, ističe se pozdanim poslovanjem i kvalitetetom proizvoda.

U procesu fiskalizacije mi vam pomažemo da odabrate, u odnosu na vaše potrebe, najbolja rešenja. Tako da kod nas dobijate najbolji odnos cena/kvalitet pa ćete moći na optimalan način obavljavi vaše poslovanje.

Ako se pitate gde kupiti fiskalnu kasu, mi Vam nudimo sledeće argumente:

Imamo u ponudi sve najbolje i najsavremenije fiskalne kase, softver i prateće uređaje
• pomažemo Vam da izaberete opremu prilagođenu Vašim potrebama i planovima
• pružamo Vam obuku za rad i tehničku podršku u svakodnevnom radu
•  vršimo servis u garanciji i vangarantnom periodu
kada nas pozovete, javljamo se na telefone i rešavamo Vaše probleme

Novi obveznici fiskalizacije, na samom početku, imaju potrebu za registracijom PGJO i naručivanjem bezbednosnog elementa (kartica koja se ugrađjuje u kasu).